За да успяваме заедно!

За да успяваме заедно!

Уважаеми курсисти,

учебен център EURO TARGET съществува от 1998 г. и разполага с висококвалифицирани преподаватели и модерно оборудвана база - светли и удобни климатизирани зали в центъра на София. Всички преподаватели, работещи във фирмата, са професионалисти със завършено висше образование в съответната област.

 - За подготовка на седмокласници - учители, работещи в елитни училища в среден и горен курс. Стаж: минимум 15 год. стаж по специалността.

 - За подготовка за матура след 12. клас -учители, работещи в елитни училища в горен курс. Стаж: минимум 15 год. стаж по специалността.

 - За курс по английски език - учители с минимум 10 год. стаж по специалността, работещи в реномирани частни и държавни училища и университети.

 

Вече 18 год. ни работим в сплотен екип, за да предложим на курсистите не само високо качество на обучението, а и една предразполагаща среда за усвояване на знанията. Защото за нас не по-малко значение има емоционалната страна на деловите контакти и споделената радост от общуването помежду ни.